Υπόμνημα διαμαρτυρίας των Ν. και Α. Ορλώφ προς τον Υπουργό Οικονομικών σχετικά με την προμήθεια αδιάβροχων καλυμμάτων από το εργοστάσιό τους.

Υπόμνημα διαμαρτυρίας των Ν. και Α. Ορλώφ προς τον Υπουργό Οικονομικών σχετικά με την προμήθεια αδιάβροχων καλυμμάτων από το εργοστάσιό τους.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Υπόμνημα διαμαρτυρίας των Ν. και Α. Ορλώφ προς τον Υπουργό Οικονομικών σχετικά με την προμήθεια αδιάβροχων καλυμμάτων από το εργοστάσιό τους. (EL)

Ορλώφ Ν. και Α. (EL)

Διαμαρτύρονται γιατί ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς και οι ελληνικοί Σιδηρόδρομοι δεν προμηθεύτηκαν από το εργοστάσιό τους τα αδιάβροχα καλύμματα και ζητούν από τον Υπουργό Οικονομικών να συστήσει Επιτροπή, η οποία να εξετάσει την ποιότητα των ελληνικών καραβοπάνων έναντι των ξένων. (EL)

Υπόμνημα (EL)

Πειραιάς (EL)


1932 Φεβρουάριος 1 (EL)


Μαρής Γεώργιος Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας (EL)
Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) (EL)
Δημόσια έργα Σιδηρόδρομοι (EL)
Σιδηρόδρομοι του Ελληνικού Κράτους (Σ.Ε.Κ.) (EL)
Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας (EL)
Βιομηχανία, βιοτεχνία (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 181~41-42



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.