Επιστολή του Ι. Δροσόπουλου προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με την έκθεση περί του ζητήματος της μονοπώλησης του εισαγωγικού εμπορίου ορισμένων ειδών μεγάλης κατανάλωσης που ετοιμάζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Επιστολή του Ι. Δροσόπουλου προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με την έκθεση περί του ζητήματος της μονοπώλησης του εισαγωγικού εμπορίου ορισμένων ειδών μεγάλης κατανάλωσης που ετοιμάζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*

1  ψηφιακό αρχείο

basic type logo 1 JPEG

δείτε ή κατεβάστε το ψηφιακό αρχείο
απευθείας από τον ιστότοπο του αποθετηρίου*
χρησιμοποιήστε
το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Ι. Δροσόπουλου προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με την έκθεση περί του ζητήματος της μονοπώλησης του εισαγωγικού εμπορίου ορισμένων ειδών μεγάλης κατανάλωσης που ετοιμάζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. (EL)

Δροσόπουλος Ιωάννης Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (EL)
National Bank of Greece (EN)
Venizelos Eleftherios K. 1864-1936 (EN)

Αναφέρει στον Ε. Βενιζέλο ότι η έκθεση περί του ζητήματος της μονοπώλησης ορισμένων ειδών μεγάλης κατανάλωσης του εισαγωγικού εμπορίου, που ετοιμάζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Εθνικής Τράπεζας, ίσως να μην είναι έτοιμη μέχρι την αναχώρησή του. (EL)

Επιστολή (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1932 Ιανουάριος 15 (EL)

Αθήνα (EL)
Athens (EN)

1932 Ιανουάριος 15 (EL)



Οικονομία (EL)
Εμπόριο Εισαγωγικό (EL)
Economy (EN)

Ελληνική γλώσσα

Κείμενο




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.