Υπόμνημα του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων και Βιοτεχνών προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας Γ. Πεσμαζόγλου με τα εκκρεμή αιτήματά τους.

Υπόμνημα του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων και Βιοτεχνών προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας Γ. Πεσμαζόγλου με τα εκκρεμή αιτήματά τους.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Υπόμνημα του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων και Βιοτεχνών προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας Γ. Πεσμαζόγλου με τα εκκρεμή αιτήματά τους. (EL)

Γούναρης Ηλίας Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων και Βιοτεχνών (EL)
Δέδες Ν. Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων και Βιοτεχνών (EL)

Τα αιτήματά τους αφορούν στην κατάργηση των δημοτικών και κοινοτικών φόρων στα εξαγόμενα προϊόντα, την τροποποίηση του δημοτικού δασμολογίου, τη διατήρηση των ήδη υφιστάμενων λιμενικών φόρων· επίσης, τη διατήρηση της ατέλειας στην εισαγωγή μηχανημάτων, την ελάττωση της τιμής του παρεχόμενου ύδατος στη βιομηχανία, την απαλλαγή της βιομηχανίας από το φόρο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος από τα εργοστάσια για το φωτισμό τους, την αντιπροσώπευση της βιομηχανίας στις συσκέψεις του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, τη μείωση του τόκου προεξόφλησης και την κατάργηση του τοκόσημου για τα βιομηχανικά δάνεια, την αναδιοργάνωση του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Εργασίας και την ανάπτυξη της σηροτροφίας. (EL)

Υπόμνημα (EL)

Αθήνα (EL)


1933 Απρίλιος 5 (EL)


Γνωμοδοτικό Συμβούλιο Εργασίας (EL)
Πεσμαζόγλου Γεώργιος Υπουργός Εθνικής Οικονομίας της Ελλάδας (EL)
Εμπόριο Εισαγωγικό (EL)
Οικονομία-- Φορολογία (EL)
Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας της Ελλάδας (EL)
Εμπόριο Εξαγωγικό (EL)
Βιομηχανία, βιοτεχνία (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 196~06



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.