Τηλεγράφημα του Ε.Κανελλόπουλου προς τον Ν.Πολίτη σχετικά με συνέντευξη του Μεγάλου Βεζύρη για τη χρηματική βοήθεια τ τους Αμερικάνους και τους Άγγλους.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC 4.0
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
Τηλεγράφημα του Ε.Κανελλόπουλου προς τον Ν.Πολίτη σχετικά με συνέντευξη του Μεγάλου Βεζύρη για τη χρηματική βοήθεια τ τους Αμερικάνους και τους Άγγλους.
(EL)
Telegram from E. Kanellopoulos to N. Politis regarding an interview of the Great Vezyr discussing the economic assistance from the Americans and the English.
(EN)
Κανελλόπουλος, Ευθύμιος, Αρμοστής της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη
(EL)
Αναφέρεται στη συνέντευξη του Μεγάλου Βεζύρη στην εφημερίδα "Tarik" για τη χρηματική βοήθεια που δόθηκε από τους Αμερικανούς και τους Άγγλους. Ακόμα αναφέρεται στη δήλωσή του στην εφημερίδα "Stamboul" για τις ευθύνες του κινήματος των ενωτικών.
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.