Τηλεγράφημα του Παραρτήματος της Δημοκρατικής Άμυνας Αποδούλου προς τον Ε.Βενιζέλο με το οποίο του ζητούν να χρίσει υποψήφιο Ρεθύμνου τον Ν.Πλαστήρα.

Τηλεγράφημα του Παραρτήματος της Δημοκρατικής Άμυνας Αποδούλου προς τον Ε.Βενιζέλο με το οποίο του ζητούν να χρίσει υποψήφιο Ρεθύμνου τον Ν.Πλαστήρα.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*

2  ψηφιακά αρχεία

basic type logo 2 JPEG

δείτε ή κατεβάστε όλα τα ψηφιακά αρχεία
απευθείας από τον ιστότοπο του αποθετηρίου*
χρησιμοποιήστε
τα ψηφιακά αρχεία ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Τηλεγράφημα του Παραρτήματος της Δημοκρατικής Άμυνας Αποδούλου προς τον Ε.Βενιζέλο με το οποίο του ζητούν να χρίσει υποψήφιο Ρεθύμνου τον Ν.Πλαστήρα. (EL)

Παράρτημα Δημοκρατικής Άμυνας Αποδούλου (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Venizelos Eleftherios K. 1864-1936 (EN)


Τηλεγράφημα (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

<1935> (EL)

Απόδουλο (Ρέθυμνο) (EL)

<1935> (EL)



Ελληνική γλώσσα

Κείμενο




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.