Επιστολή του Κ.Παλαιολόγου προς τον Α.Μιχαλόπουλο σχετικά με την παρεξήγηση που συνεβή μεταξύ του Ε.Βενιζέλου και του ίδιου.

Επιστολή του Κ.Παλαιολόγου προς τον Α.Μιχαλόπουλο σχετικά με την παρεξήγηση που συνεβή μεταξύ του Ε.Βενιζέλου και του ίδιου.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Κ.Παλαιολόγου προς τον Α.Μιχαλόπουλο σχετικά με την παρεξήγηση που συνεβή μεταξύ του Ε.Βενιζέλου και του ίδιου. (EL)

Παλαιολόγος Πρόεδρος του Συνεδρίου των Ελλήνων Δημοκρατικών Φιλελευθέρων (EL)

Αναφέρει ότι το τηλεγράφημα που εστάλει από το Συνέδριο των Δημοκρατικών Φιλελευθέρων εκφράζει τις συνολικές απόψεις και όχι τις προσωπικές του και ότι δεν μπορεί να συμπεριληφθεί σ' αυτούς που τον στενοχωρούν ζητώντας του να επιστρέψει στην πολιτική. Αναφέρει ότι το Συνέδριο ανέμενε μια απλή απάντηση από τον Βενιζέλο. (EL)

Επιστολή (EL)

Chicago, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (EL)


1922 Απρίλιος 25 (EL)


Μιχαλόπουλος Ανδρέας Ιδιαίτερος Γραμματέας του Βενιζέλου (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 354~32



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.