Αναφορά του Προξένου της Ελλάδας στη Βοστώνη προς την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον για τη Συνδιάσκεψη στις Ηνωμέες Πολιτείες και την πρόταση για ίδρυση Ελληνικού Γραφείου Πληροφοριών στην Ουάσιγκτον.

Αναφορά του Προξένου της Ελλάδας στη Βοστώνη προς την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον για τη Συνδιάσκεψη στις Ηνωμέες Πολιτείες και την πρόταση για ίδρυση Ελληνικού Γραφείου Πληροφοριών στην Ουάσιγκτον.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Αναφορά του Προξένου της Ελλάδας στη Βοστώνη προς την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον για τη Συνδιάσκεψη στις Ηνωμέες Πολιτείες και την πρόταση για ίδρυση Ελληνικού Γραφείου Πληροφοριών στην Ουάσιγκτον. (EL)

Πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστώνη (EL)

Αναφέρεται στην επικείμενη Συνδιάσκεψη που συγκαλεί ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών με θέμα τον αφοπλισμό και ζητήματα της Άπω Ανατολής, εκκρεμή ζητήματα και πιθανόν το ζήτημα της Εγγύς Ανατολής. Πιστεύει οτι θα συζητηθεί το θέμα της Μικράς Ασίας και προτείνει για την ενημέρωση Αμερικανών πολιτικών και του Τύπου τη σύσταση Ελληνικού Γραφείου Πληροφοριών με υπεύθυνο τον Ν.Κασσαβέτη, πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Ένωσης, στην οποία οφείλεται όλη η εθνική εργασία στις Ηνωμένες Πολιτείες. (EL)

Έκθεση (EL)

Βοστώνη (EL)
Washington, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (EL)


1921 Αύγουστος 6/19 (EL)


Ελληνισμός Αμερικής (EL)
Harding, Warren Gamaliel, Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (1865-1923) (EL)
Επικοινωνία -- Προπαγάνδα (EL)
Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (EL)
Τύπος (EL)
Αλυτρωτισμός (EL)
Αμερικανικός τύπος (EL)
Πρεσβεία της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον (EL)
Άπω Ανατολή (EL)
Διεθνείς σχέσεις -- Αφοπλισμός (EL)
Κασσαβέτης, Ν., Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ένωσης (EL)
Εγγύς Ανατολή (EL)
Ανατολία (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 028~34



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.