Επιστολή με την οποία διαβιβάζονται αντίγραφα εγγράφων προς την ελληνική κυβέρνηση για τις αιτίες και τους σκοπούς της Επανάστασης του Θερίσου.

Επιστολή με την οποία διαβιβάζονται αντίγραφα εγγράφων προς την ελληνική κυβέρνηση για τις αιτίες και τους σκοπούς της Επανάστασης του Θερίσου.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή με την οποία διαβιβάζονται αντίγραφα εγγράφων προς την ελληνική κυβέρνηση για τις αιτίες και τους σκοπούς της Επανάστασης του Θερίσου. (EL)

Αναφέρει ότι επισυνάπτονται αντίγραφα εγγράφων προς την ελληνική κυβέρνηση σχετικά με τις αιτίες και τους σκοπούς της Επανάστασης του Θερίσου και εκφράζει την ελπίδα οτι ο αγώνας των Κρητών θα οδηγήσει στην εθνική αποκατάσταση. Αναφέρει γιατί θεωρήθηκε κατάλληλος ο χρόνος για την ανακίνηση του κρητικού ζητήματος. (EL)

Επιστολή (EL)

Θέρισος (Κρήτη) (EL)


1905 Μάρτιος 23 (EL)


Επαναστάσεις Κρήτη (EL)
Ελληνική Κυβέρνηση (EL)
Επανάσταση του Θερίσου (1905) (EL)
Κρητικό ζήτημα (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Κλέαρχου Μαρκαντωνάκη~Φάκελος 001~13



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.