Τηλεγράφημα της 51ης Ταξιαρχίας προς τον Γραφείο Α2 του Α΄ Σώματος Στρατού σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί μετά τη συνεχιζόμενη απεργία των αγροτών στο Νομό Χανίων.

Τηλεγράφημα της 51ης Ταξιαρχίας προς τον Γραφείο Α2 του Α΄ Σώματος Στρατού σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί μετά τη συνεχιζόμενη απεργία των αγροτών στο Νομό Χανίων.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Τηλεγράφημα της 51ης Ταξιαρχίας προς τον Γραφείο Α2 του Α΄ Σώματος Στρατού σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί μετά τη συνεχιζόμενη απεργία των αγροτών στο Νομό Χανίων. (EL)

51η Ταξιαρχία (EL)

Αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί στο Νομό Χανίων με τη συνεχιζόμενη απεργία των αγροτών και την παρεμπόδιση από άοπλους αγρότες της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην απόφαση των Εργατοβιοτεχνών να κατέβουν σε απεργία διαρκείας καθώς και στις πληροφορίες που θέλουν τους αγρότες του Ηρακλείου να οργανώνουν παρόμοια απεργία στις 6 του μηνός. Τέλος, επισημαίνεται ότι η κατάσταση είναι έκρυθμη. (EL)

Τηλεγράφημα (EL)


1947 Μάρτιος 4 (EL)


Εσωτερική κατάσταση (EL)
Κινήματα Εργατικά (EL)
Ελληνικός Στρατός 1ο Σώμα Στρατού - Γραφείο Α2 (EL)
Κατάσταση στο Νομό Χανίων (EL)
Ηράκλειο (EL)
Χανιά (EL)
Απεργία αγροτών Κρήτης (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 015~197



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.