Υπηρεσιακό σημείωμα του υπουργού Αεροπορίας Α. Μπακάλμπαση προς το Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Άμυνας σχετικά με τις ανάγκες της Αεροπορίας σε υλικό.

Υπηρεσιακό σημείωμα του υπουργού Αεροπορίας Α. Μπακάλμπαση προς το Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Άμυνας σχετικά με τις ανάγκες της Αεροπορίας σε υλικό.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Υπηρεσιακό σημείωμα του υπουργού Αεροπορίας Α. Μπακάλμπαση προς το Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Άμυνας σχετικά με τις ανάγκες της Αεροπορίας σε υλικό. (EL)

Μπαλκάμπασης Αναστάσιος Υπουργός Αεροπορίας (EL)

Αναφέρεται στη μορφή που πήρε πλέον ο εμφύλιος πόλεμος από την πλευρά των συμμοριτών και στην ανάγκη αναπροσαρμογής του ρόλου της Αεροπορίας με την ανεύρεση και χρησιμοποίηση νέων τύπων αεροσκαφών. Επίσης, Επίσης, παρουσιάζονται οι ανάγκες της Αεροπορίας και οι δαπάνες που θα απαιτηθούν επισημαίνοντας, παράλληλας, πως είναι απαράδεκτο να μην επωφελείται ο Εθνικός Στρατός το πλεονέκτημα της κυριαρχίας του στον αέρα. (EL)

Υπηρεσιακό σημείωμα (EL)

Αθήνα (EL)


1948 Ιούλιος 21 (EL)


Ελληνικός εμφύλιος πόλεμος (EL)
Αεροπορία (EL)
Πολεμική αεροπορία (EL)
Πόλεμος Εμφύλιος (EL)
Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Αμύνης (EL)
Στρατός Ενίσχυση (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 017~035



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.