Επιστολή του Π. Μοδινού προς τον Σ. Βενιζέλο με την ανάγκη άμεσης επίλυσης των ζητημάτων που αφορούν στον ελληνισμό της Αιγύπτου.

Επιστολή του Π. Μοδινού προς τον Σ. Βενιζέλο με την ανάγκη άμεσης επίλυσης των ζητημάτων που αφορούν στον ελληνισμό της Αιγύπτου.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Π. Μοδινού προς τον Σ. Βενιζέλο με την ανάγκη άμεσης επίλυσης των ζητημάτων που αφορούν στον ελληνισμό της Αιγύπτου. (EL)

Μοδινός Π. (EL)

Αναφέρεται στην ανάγκη επίλυσης των ζητημάτων του ελληνισμού της Αιγύπτου, η οποία εξαρτάται από την ορθή αντίληψη της όλης κατάστασης που θα διαμορφωθεί μετά τον Ιούλιου του 1949 και την καλή οργάνωση του παροικιακού συγκροτήματος. Επίσης, εκφράζει την πεποίθηση ότι η ελληνική κυβέρνηση θα δώσει την πρέπουσα προσοχή και ότι θα ληφθούν αποφάσεις σύμφωνα με τις εισηγήσεις του Σ. Βενιζέλου και τα συμφέροντα της παροικίας. (EL)
Επισυνάπτονται έγγραφα με αριθμό εισαγωγή 226-17-132, 133 και 134. (EL)

Επιστολή (EL)

Αλεξάνδρεια Αιγύπτου (EL)
Αθήνα (EL)


1949 Μάρτιος 15 (EL)


Ελληνισμός Αιγύπτου (EL)
Αίγυπτος (EL)
Απόδημοι (EL)
Βενιζέλος Σοφοκλής Υπουργός Άνευ Χαρτοφυλακίου - Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 017~131



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.