δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC-SA 4.0
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή
Ioannis Papadiamantopoulos to [Ioannis Kolettis]
Ιωάννης Παπαδιαμαντόπουλος προς [Ιωάννη Κωλέττη]
(EL)
Ο Ιω. Παπαδιαμαντόπουλος πληροφορεί τον [Ιω. Κωλέττη] ότι αποστέλλονται οι Καναβός και Βλαχόπουλος για να ενημερώσουν τη Διοίκηση για την κατάσταση στη Δυτική Ελλάδα και ζητά την άμεση αποστολή τροφίμων και πολεμοφοδίων στο Μεσολόγγι, γιατί οι Τούρκοι πλησιάζουν το τείχος και οι στρατιώτες απειλούν να εγκαταλείψουν τις θέσεις του.
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.