Εγκύκλιος του υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας, Στ. Χούτα, προς όλες τις Κεντρικές και Περιφερειακές Υπηρεσίες των Υπουργείων Κοινωνικής Πρόνοιας και Οικισμού - Ανοικοδομήσεως σχετικά με το ζήτημα της στέγασης, της οικιακής αποκατάστασης και της οικονομικής ανασυγκρότησης των επαναπατρισθέντων συμμοριοπλήκτων ελληνικών οικογενειών.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριοΕγκύκλιος του υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας, Στ. Χούτα, προς όλες τις Κεντρικές και Περιφερειακές Υπηρεσίες των Υπουργείων Κοινωνικής Πρόνοιας και Οικισμού - Ανοικοδομήσεως σχετικά με το ζήτημα της στέγασης, της οικιακής αποκατάστασης και της οικονομικής ανασυγκρότησης των επαναπατρισθέντων συμμοριοπλήκτων ελληνικών οικογενειών. (EL)

Χούτας Στυλιανός Υφουπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, Οικισμού και Ανοικοδομήσεως 1908 - 1992 (EL)

Ζητεί το συντονισμό και την ένταση των προσπαθειών για την αποπεράτωση πριν το χειμώνα της στέγασης και της στοιχειώδους περίθαλψης των επαναπατρισθέντων συμμοριοπλήκτων και κυρίως των ορεινών περιοχών. (EL)

Εγκύκλιος (EL)

Πληγέντες από τις συμμορίες (EL)
Δράση συμμοριών (EL)
Πρόνοια Περίθαλψη (EL)
Στέγαση (EL)
Υπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, Οικισμού και Ανοικοδομήσεως Κεντρικές και Περιφερειακές Υπηρεσίες (EL)<1950>


Εικόνα

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.