Επιστολή του Αντ. Π. Πισκοπάκη προς τον Ε. Βενιζέλο με την οποία εκθέτει την άποψή για τα αποτελέσματα της εκλογής Ρεθύμνου.

Επιστολή του Αντ. Π. Πισκοπάκη προς τον Ε. Βενιζέλο με την οποία εκθέτει την άποψή για τα αποτελέσματα της εκλογής Ρεθύμνου.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*

2  ψηφιακά αρχεία

basic type logo 2 JPEG

δείτε ή κατεβάστε όλα τα ψηφιακά αρχεία
απευθείας από τον ιστότοπο του αποθετηρίου*
χρησιμοποιήστε
τα ψηφιακά αρχεία ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Αντ. Π. Πισκοπάκη προς τον Ε. Βενιζέλο με την οποία εκθέτει την άποψή για τα αποτελέσματα της εκλογής Ρεθύμνου. (EL)

Πισκοπάκης Αντων. Ν. (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Σκουλάς (EL)
Venizelos Eleftherios K. 1864-1936 (EN)


Αναφέρει ότι τα αρνητικά αποτελέσματα στην εκλογή Ρεθύμνου οφείλεται στον υποψηφιότητα Σκουλά, τον οποίο δεν τον θέλει ο λαός. Αναφέρει, επίσης, ότι ο λαός με την ανυπακοή που έδειξε στις εκλογές δεν στρέφεται ενάντια στο πρόσωπο του Βενιζέλου, αλλά ενάντια στο περιβάλλον του. (EL)

Επιστολή (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1935 Ιανουάριος 28 (EL)

Πάτρα (EL)
Patra (EN)

1935 Ιανουάριος 28 (EL)



Πολιτική Εκλογές (EL)
Politics Elections (EN)

Ελληνική γλώσσα

Κείμενο




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.