Επιστολή του Ελ. Βενιζέλου προς οπλαρχηγό με την οποία του απαντά σε προηγούμενη υβριστική για τον ίδιο και τον πατέρα του, Κυριάκο Μπενιζέλο, επιστολή του.

Επιστολή του Ελ. Βενιζέλου προς οπλαρχηγό με την οποία του απαντά σε προηγούμενη υβριστική για τον ίδιο και τον πατέρα του, Κυριάκο Μπενιζέλο, επιστολή του.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Ελ. Βενιζέλου προς οπλαρχηγό με την οποία του απαντά σε προηγούμενη υβριστική για τον ίδιο και τον πατέρα του, Κυριάκο Μπενιζέλο, επιστολή του. (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)

Απαντά στους ισχυρισμούς του οπλαρχηγού περί χρηματισμού του πατέρα του Κυριάκου Μπενιζέλου παραθέτοντας στοιχεία για τη δράση του, αλλά και των θείων του, κατά τη διάρκεια της ελληνικής επανάστασης και μετά για την απελευθέρωση της Κρήτης και αναφερόμενος στην πολυετή εξορία στην οποία είχε υποχρεωθεί για τη δράση του αυτή. (EL)

Επιστολή (EL)


<1899 Αύγουστος 19> (EL)


Προπαγάνδα Φήμη (EL)
Προσωπική υπόθεση (EL)
Κρήτη (EL)
Μπενιζέλος - Βενιζέλος Κυριάκος Πατέρας Ελευθερίου Βενιζέλου (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 035~085



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.