Έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Διοικήσεως, Ιωάννη Κ. Βασιλειάδη, προς τους Γ. Παπανδρέου, Σ. Βενιζέλο και Στ. Κωστόπουλο σχετικά με τα όσα είχαν προγραμματιστεί και συντελεστεί για την αντιμετώπιση της "λεγόμενης Σλαυομακεδονικής μειονότητος".

Έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Διοικήσεως, Ιωάννη Κ. Βασιλειάδη, προς τους Γ. Παπανδρέου, Σ. Βενιζέλο και Στ. Κωστόπουλο σχετικά με τα όσα είχαν προγραμματιστεί και συντελεστεί για την αντιμετώπιση της
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Διοικήσεως, Ιωάννη Κ. Βασιλειάδη, προς τους Γ. Παπανδρέου, Σ. Βενιζέλο και Στ. Κωστόπουλο σχετικά με τα όσα είχαν προγραμματιστεί και συντελεστεί για την αντιμετώπιση της "λεγόμενης Σλαυομακεδονικής μειονότητος". (EL)

Βασιλειάδης Ιωάννης Κ. Γενικός Επιθεωρητής Διοικήσεως (EL)

Αναφέρεται στις αποφάσεις που πάρθηκαν και στον προγραμματισμό που έγινε σχετικά με την αντιμετώπιση του προβλήματος της "Σλαβομακεδονικής μειονότητας". (EL)
Κολοβό. (EL)

Έκθεση (EL)

Θεσσαλονίκη (EL)


1963 Δεκέμβριος 3 (EL)


Βενιζέλος, Σοφοκλής- Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας (EL)
Πολιτική Εσωτερική (EL)
"Σλαυομακεδονική μειονότητα" (EL)
Παπανδρέου Γεώργιος Πρωθυπουργός της Ελλάδας (EL)
Μακεδονικό ζήτημα (EL)
Εθνικά ζητήματα (EL)
Κωστόπουλος Σταύρος Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 029~117



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.