Τηλεγράφημα του Έλληνα πρεσβευτή στην Ουάσιγκτον, Αθ. Πολίτη, σχετικά με τηλεγράφημα του ανταποκριτή της εφημερίδας "Εθνικός Κήρυκας" στην Αθήνα για τη διεξαγωγή ανακρίσεων σχετικά με την αμοιβή Αμερικανών δικηγόρων από την κυβέρνηση για την υπεράσπιση ελληνικών υποθέσεων.

Τηλεγράφημα του Έλληνα πρεσβευτή στην Ουάσιγκτον, Αθ. Πολίτη, σχετικά με τηλεγράφημα του ανταποκριτή της εφημερίδας
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Τηλεγράφημα του Έλληνα πρεσβευτή στην Ουάσιγκτον, Αθ. Πολίτη, σχετικά με τηλεγράφημα του ανταποκριτή της εφημερίδας "Εθνικός Κήρυκας" στην Αθήνα για τη διεξαγωγή ανακρίσεων σχετικά με την αμοιβή Αμερικανών δικηγόρων από την κυβέρνηση για την υπεράσπιση ελληνικών υποθέσεων. (EL)

Πολίτης Αθανάσιος Πρεσβευτής της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον (EL)

Αναφέρεται σε τηλεγράφημα του ανταποκριτή του "Εθνικού Κήρυκα" στην Αθήνα σχετικά με τη διεξαγωγή ανακρίσεων για την αμοιβή των Αμερικανών δικηγόρων της κυβέρνησης για την υπεράσπιση ελληνικών υποθέσεων προειδοποιώντας πως η ανακίνηση τέτοιου ζητήματος θα βλάψει ανεπανόρθωτα το γόητρο της Ελληνικής Κυβέρνησης έναντι των Αμερικανών. (EL)

Τηλεγράφημα (EL)

Washington, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (EL)


1950 Δεκέμβριος 5 (EL)


Σχέσεις της Ελλάδας με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (EL)
Εθνικός Κήρυξ (εφημερίδα) (EL)
Πληροφορία Τύπος (EL)
Εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 029~187



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.