Επιστολή του Εμμανουήλ Τσουδερού προς τον Ελευθέριο Βενιζέλο σχετικά με την εσωτερική πολιτική κατάσταση, την οικονομική διαχείριση και τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης του Π. Τσαλδάρη.

Επιστολή του Εμμανουήλ Τσουδερού προς τον Ελευθέριο Βενιζέλο σχετικά με την εσωτερική πολιτική κατάσταση, την οικονομική διαχείριση και τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης του Π. Τσαλδάρη.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Εμμανουήλ Τσουδερού προς τον Ελευθέριο Βενιζέλο σχετικά με την εσωτερική πολιτική κατάσταση, την οικονομική διαχείριση και τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης του Π. Τσαλδάρη. (EL)

Τσουδερός Εμμανουήλ Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος 1882-1956 (EL)

Αναφέρει ότι ο Π. Τσαλδάρης παίζει το ρόλο της ακρίδας, ότι επικρατεί οικονομική αναρχία και τα αποτελέσματα της διακυβέρνησής του θα φανούν μακροπρόθεσμα. Επαινεί την πολιτική του Βενιζέλου, δηλώνει ότι ο λαός έχει αρχίσει να καταλαβαίνει και εξηγεί ότι παραιτείται της μεσολάβησης που του είχε προτείνει ο Βενιζέλος, γιατί θα συμμετάσχει σε μία σύσκεψη των διοικητών των μεγάλων εκδοτικών Τραπεζών στην Ελβετία. (EL)
Ανυπόγραφη επιστολή. (EL)

Επιστολή (EL)

Χαλέπα (Χανιά) (EL)
Αθήνα (EL)


1934 Νοέμβριος 1 (EL)


Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Οικονομία Δημόσιο χρέος (EL)
Πολιτική Εσωτερική (EL)
Οικονομία Δημόσια (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου - Κατάλοιπα Μαρίκας Βενιζέλου~Φάκελος 3~081



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.