Επιστολή του Γεώργιου Βεντήρη προς τον Ελευθέριο Βενιζέλο σχετικά με με την έκδοση άρθρων του Βενιζέλου σε τόμο, την εσωτερική πολιτική κατάσταση και τις γερουσιαστικές εκλογές.

Επιστολή του Γεώργιου Βεντήρη προς τον Ελευθέριο Βενιζέλο σχετικά με με την έκδοση άρθρων του Βενιζέλου σε τόμο, την εσωτερική πολιτική κατάσταση και τις γερουσιαστικές εκλογές.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Γεώργιου Βεντήρη προς τον Ελευθέριο Βενιζέλο σχετικά με με την έκδοση άρθρων του Βενιζέλου σε τόμο, την εσωτερική πολιτική κατάσταση και τις γερουσιαστικές εκλογές. (EL)

Βεντήρης Γεώργιος 1890-1954 (EL)

Εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για όσα καλά έγραψε ο Βενιζέλος για την εργασία του και δηλώνει ότι παραμένει στη διάθεσή του για έκδοση των άρθρων του σε τόμο. Μεταφέρει ερωτήματα του Αλ. Παπαναστασίου σχετικά με τη διάρκεια παραμονής του Βενιζέλου στην Κρήτη και τον τρόπο αντιμετώπισης του όλου πολιτικού ζητήματας, για τις γερουσιαστικές εκλογές του Απρίλη του 1935, καθώς και για τη ρύθμιση του ζητήματος Σοφιανόπουλου και των σχέσεών του με τον Εθνικό Συνασπισμό. Τέλος, αναφέρει ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι η κυβέρνηση θα μεταθέσει τη δίκη της απόπειρας κατά του Βενιζέλου. (EL)

Επιστολή (EL)

Χαλέπα (Χανιά) (EL)
Αθήνα (EL)


1934 Νοέμβριος 2 (EL)


Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Δίκη των κατηγορουμένων της απόπειρας δολοφονίας του Ε. Βενιζέλου (EL)
Πολιτική Εσωτερική (EL)
Απόπειρα κατά του Βενιζέλου (EL)
Βιβλία (EL)
Εθνικός Συνασπισμός (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου - Κατάλοιπα Μαρίκας Βενιζέλου~Φάκελος 3~082



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.