Επιστολή προς το λόρδο Curzon σχετικά με την απονομή του διπλώματος του διδάκτορα του αστικού δικαίου (D.C.L.) του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Επιστολή προς το λόρδο Curzon σχετικά με την απονομή του διπλώματος του διδάκτορα του αστικού δικαίου (D.C.L.) του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στον Ελευθέριο Βενιζέλο.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή προς το λόρδο Curzon σχετικά με την απονομή του διπλώματος του διδάκτορα του αστικού δικαίου (D.C.L.) του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στον Ελευθέριο Βενιζέλο. (EL)

Αναφέρει ότι ο αποστολέας ευχαριστεί το λόρδο Curzon για την απονομή του τιμητικού διπλώματος του D.C.L. [Doctor of Civil Law] του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Δηλώνει ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παραστεί την ημέρα της απονομής (25 Ιουνίου) δεδομένου του φόρτου εργασίας κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου Ειρήνης. (EL)
Σε επιστολόχαρτο: Délégation Hellénique au Congrès de la Paix. Le président du conseil. (EL)

Επιστολή (EL)


[1919]


Εκπαίδευση Ανώτατη (EL)
Συνδιάσκεψη ειρήνης των Παρισίων (1919-1920) (EL)
Curzon George Nathaniel Marquis of Kedleston, Υπουργός των Εξωτερικών της Βρετανίας 1859-1925 (EL)
Δίκαιο (EL)



Κείμενο/PDF

Αγγλική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου - Κατάλοιπα Μαρίκας Βενιζέλου~Φάκελος 1~003



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.