Επιστολή του Ε. Βενιζέλου προς τον Ι. Παμπούκη σχετικά με τη αποστολή αποκομμάτων διδακτικών βιβλίων με απαράδεκτες φράσεις στον πρωθυπουργό.

Επιστολή του Ε. Βενιζέλου προς τον Ι. Παμπούκη σχετικά με τη αποστολή αποκομμάτων διδακτικών βιβλίων με απαράδεκτες φράσεις στον πρωθυπουργό.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Ε. Βενιζέλου προς τον Ι. Παμπούκη σχετικά με τη αποστολή αποκομμάτων διδακτικών βιβλίων με απαράδεκτες φράσεις στον πρωθυπουργό. (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)

Αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια συνέντευξης της επιτροπής με τον πρωθυπουργό μέλος της επιτροπής είχε στην κατοχή του αποκόμματα με απαράδεκτες φράσεις για διδακτικά βιβλία. Ζητεί να επικοινωνήσει με το μέλος της επιτροπής και να προωθήσει τα αποκόμματα αυτά στον πρωθυπουργό. (EL)

Επιστολή (EL)


1933 Φεβρουάριος 14 (EL)


Παμπούκης Ιωάννης Πρόεδρος των Αστικών Οργανώσεων (EL)
Βιβλία (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Αναστασίου Κεραμειανίδη~Φάκελος 08~245



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.