Δηλώσεις του Αρχηγού της Προοδευτικής Κίνησης της ΕΠΕΚ, Κ. Ρέντη, σχετικά με τη δήλωση του Γ. Παπανδρέου περί ιδρύσεως νέου ΕΑΜ.

Δηλώσεις του Αρχηγού της Προοδευτικής Κίνησης της ΕΠΕΚ, Κ. Ρέντη, σχετικά με τη δήλωση του Γ. Παπανδρέου περί ιδρύσεως νέου ΕΑΜ.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Δηλώσεις του Αρχηγού της Προοδευτικής Κίνησης της ΕΠΕΚ, Κ. Ρέντη, σχετικά με τη δήλωση του Γ. Παπανδρέου περί ιδρύσεως νέου ΕΑΜ. (EL)

Ρέντης Κωνσταντίνος 1884 - 1958 (EL)

Αναφέρει ότι οι αντισυναγερμικοί θέτοντας το πολιτικό ζήτημα δεν επιδιώκουν το σχηματισμό νέου ΕΑΜ, αλλά με τη διάλυση της Βουλής να καθιερωθεί με διάταγμα το αναλογικό σύστημα. Αναφέρει, επίσης, ότι η υιοθέτηση από τον Αρχηγό των Φιλελευθέρων του εκλογικού νόμου της ευρύτατης περιφέρειας εξαφανίζει το Κέντρο και δημιουργεί δύο μέτωπα, το αντικομμουνιστικό και το πανδημοκρατικό. (EL)

Δήλωση (EL)


1954 Νοέμβριος 5 (EL)


Εκλογές Σύστημα (EL)
Παπανδρέου Γεώργιος 1888 - 1968 (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 011~064



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.