Επιστολή του Π. Ροζάκη προς τον Σ. Βενιζέλο σχετικά με τις συναντήσεις και τις συζητήσεις του στο πλαίσιο των συνεδριάσεων της Συμβουλευτικής Συνέλευσης της Ευρώπης.

Επιστολή του Π. Ροζάκη προς τον Σ. Βενιζέλο σχετικά με τις συναντήσεις και τις συζητήσεις του στο πλαίσιο των συνεδριάσεων της Συμβουλευτικής Συνέλευσης της Ευρώπης.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Π. Ροζάκη προς τον Σ. Βενιζέλο σχετικά με τις συναντήσεις και τις συζητήσεις του στο πλαίσιο των συνεδριάσεων της Συμβουλευτικής Συνέλευσης της Ευρώπης. (EL)

Ροζάκης Π. (EL)

Επισυνάπτεται το έγγραφο 226-018-037-038. (EL)
Αναφέρει ότι στις τελευταίες συνεδριάσεις συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης την οποία υποβάλλει συνημμένα, όπως και τον λόγο τον οποίο εκφώνησε. Αναφέρει, επίσης, τη σύσταση μιας ομάδας Φιλελευθέρων βουλευτών, ότι προσκλήθηκε στην πρώτη σύσκεψη και ότι ο Τσώρτσιλ και οι Γάλλοι ενθαρρύνουν αυτή την κίνηση. (EL)

Επιστολή (EL)

Στρασβούργο (EL)


1949 Αύγουστος 18 (EL)


Σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρώπη (EL)
Τσώρτσιλ Ουίνστον σερ 1874 - 1965 (EL)
Διεθνείς σχέσεις (EL)
Βενιζέλος Σοφοκλής Ελευθ. 1894-1964 (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 018~037



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.