Αναφορά του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ανελκύσεως Ναυαγίων, Κ. Αλεξανδρή, προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών, Σ. Βενιζέλο, και προς τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας σχετικά με την κατακύρωση του πλοίου "ΜΑΡΙΟ ΡΟΖΕΛΛΙ" στην εταιρεία "ΜΙΚΟΠΕΡΙ".

Αναφορά του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ανελκύσεως Ναυαγίων, Κ. Αλεξανδρή, προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών, Σ. Βενιζέλο, και προς τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας σχετικά με την κατακύρωση του πλοίου
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Αναφορά του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ανελκύσεως Ναυαγίων, Κ. Αλεξανδρή, προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών, Σ. Βενιζέλο, και προς τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας σχετικά με την κατακύρωση του πλοίου "ΜΑΡΙΟ ΡΟΖΕΛΛΙ" στην εταιρεία "ΜΙΚΟΠΕΡΙ". (EL)

Αλεξανδρής Κ. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ανελκύσεως Ναυαγίων (EL)

Αναφέρει ότι για το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Ανελκύσεως Ναυαγίων το έγγραφο της Μικτής Ελληνοϊταλικής Επιτροπής για κατακύρωση του πλοίου ΜΑΡΙΟ ΡΟΖΕΛΛΙ στην εταιρεία ΜΙΚΟΠΕΡΙ θέτει τέρμα στο διαγωνισμό και ότι μόνο η Επιτροπή μπορεί να ανακαλέσει την κατακύρωση και να αποφασίσει την επανάληψη του διαγωνισμού. (EL)

Αναφορά (EL)

Πειραιάς (EL)


1950 Δεκέμβριος 15 (EL)


Βενιζέλος Σοφοκλής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας (EL)
Ναυτιλία (EL)
Οργανισμός Ανελκύσεως Ναυαγίων Διοικητικό Συμβούλιο (EL)
Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας της Ελλάδας (EL)
Μικτή Ελληνοϊταλική Επιτροπή (EL)
Εκποίηση ναυαγίου ΜΑΡΙΟ ΡΟΖΕΛΛΙ (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 028~126



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.