Τηλεγράφημα του Ε.Βενιζέλου προς το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας σχετικά με τη συνάντησή του με τον Sir Horace Rumbold και το στρατηγό Πελλέ.

Τηλεγράφημα του Ε.Βενιζέλου προς το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας σχετικά με τη συνάντησή του με τον Sir Horace Rumbold και το στρατηγό Πελλέ.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Τηλεγράφημα του Ε.Βενιζέλου προς το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας σχετικά με τη συνάντησή του με τον Sir Horace Rumbold και το στρατηγό Πελλέ. (EL)

Βενιζέλος, Ελευθέριος Κ. (1864-1936) (EL)

Αναφέρεται στη συνάντησή του με τον Sir Horace Rumold και τον στρατηγό Πελλέ και στη συζήτησή τους σχετικά με την τροποποίηση της συνθήκης προστασίας μειονοτήτων, η οποία υπογράφτηκε στις Σέβρες. Αναφέρεται επίσης στις θέσεις και τα επιχειρήματα που ανταλλάγησαν. (EL)

Τηλεγράφημα (EL)

Λωζάννη (EL)
Αθήνα (EL)


1923 Ιούλιος 14 (EL)


Συνθήκη των Σεβρών (28/10 Αυγούστου 1920) (EL)
Προστασία μειονοτήτων (EL)
Διεθνείς σχέσεις (EL)
Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας (EL)
Rumbold, Horace George Montagu- Sir, Ύπατος Αρμοστής της Βρετανίας στην Κωνσταντινούπολη και Μέλος της Αντιπροσωπείας στη Λωζάννη- 1869-1941 (EL)
Διεθνείς πράξεις (πρωτόκολλα, συμβάσεις, συνθήκες) (EL)
Pellé, Maurice- Στρατηγός, Ύπατος Αρμοστής της Γαλλίας στην Κωνσταντινούπολη και Μέλος της Αντιπροσωπείας στη Λωζάννη (EL)
Σέβρες (EL)
Μειονότητες (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 040~100



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.