Επιστολή του Ε.Βενιζέλου προς τον Pelle σχετικά με τη συνεδρίαση της 25ης Ιουνίου της Δεύτερης Επιτροπής της Συνδιάσκεψης της Λωζάννης.

Επιστολή του Ε.Βενιζέλου προς τον Pelle σχετικά με τη συνεδρίαση της 25ης Ιουνίου της Δεύτερης Επιτροπής της Συνδιάσκεψης της Λωζάννης.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Ε.Βενιζέλου προς τον Pelle σχετικά με τη συνεδρίαση της 25ης Ιουνίου της Δεύτερης Επιτροπής της Συνδιάσκεψης της Λωζάννης. (EL)

Βενιζέλος, Ελευθέριος Κ. (1864-1936) (EL)

Αναφέρεται στη συνεδρίαση της 25ης Ιουνίου της Δεύτερης Επιτροπής της Συνδιάσκεψης κατά την οποία είχε δηλώσει, εις ότι αφορά το οθωμανικό δημόσιο χρέος, ότι η Ελλάδα διατηρεί το δικαίωμα να επωφεληθεί από ελαφρύνσεις των υποχρεώσεών της, της ίδιας φύσεως, που θα γίνονταν αποδεκτές για την Τουρκία, είτε από τη Συνδιάσκεψη είτε εκτός αυτής. (EL)
Εμπιστευτικό. (EL)

Επιστολή (EL)

Λωζάννη (EL)


1923 Ιούλιος 17 (EL)


Διεθνείς σχέσεις-- Ειρήνη (EL)
Οθωμανικό Δημόσιο Χρέος (EL)
Συνδιάσκεψη ειρήνης της Λωζάννης (1922-1923) (EL)
Ελλάδα (EL)
Οικονομία-- Δημόσιο χρέος (EL)
Τουρκία (EL)
Οικονομικές σχέσεις-- Διεθνείς (EL)
Pellé, Maurice- Στρατηγός, Ύπατος Αρμοστής της Γαλλίας στην Κωνσταντινούπολη και Μέλος της Αντιπροσωπείας στη Λωζάννη (EL)


Κείμενο/PDF

Γαλλική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 040~105-106



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.