δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
Αναφέρει οτι η κατάσταση που δημιουργήθηκε στη Σερβία λόγω του δράματος του Βελιγραδίου θεωρείται στο Λονδίνο βελτιωμένη, αφού στους επίσημους σερβικούς κύκλους υπάρχει η αντίληψη οτι δεν μπορεί να επιβληθεί η ηγεμονία των Σέρβων στους λαούς της Γιουγκοσλαβίας και προτιμότεο είναι να κληθεί να μετάσχει στη διακυβέρνηση της χωράς εκπρόσωπος των Κροατών και Σλοβένων.
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.