Σημείωμα σχετικά με τη συνομιλία του Πρεσβευτή της Ελλάδας στη Σόφια με τους Πρεσβευτές της Ιταλίας και της Αγγλίας στις 22 Φεβρουαρίου 1931 για τα ελληνο-βουλγαρικά ζητήματα.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριοΣημείωμα σχετικά με τη συνομιλία του Πρεσβευτή της Ελλάδας στη Σόφια με τους Πρεσβευτές της Ιταλίας και της Αγγλίας στις 22 Φεβρουαρίου 1931 για τα ελληνο-βουλγαρικά ζητήματα. (EL)

Μελάς, Γεώργιος (EL)

Αναφέρει τη συζήτηση του Πρεσβευτή της Ελλάδας στη Σόφια με τους Πρεσβευτές της Αγγλίας και Ιταλίας σχετικά με τις ελληνοβουλγαρικές διαφορές και συγκεκριμένα σχετικά με τα ζητήματα των εκπρόθεσμων μεταναστών, την παραπομπή σε διαιτησία του ζητήματος των διωγμών στην Αγχίαλο και το ζήτημα των αποφάσεων Βουαρέν. (EL)

Υπόμνημα (EL)

Διεθνείς σχέσεις Διαιτησία (EL)
Δενδραμής, Βασίλειος (EL)
Πρεσβευτής της Ιταλίας στη Σόφια (EL)
Αγχίαλος (EL)
Διεθνείς σχέσεις (EL)
Διωγμοί (EL)
Μετακινήσεις πληθυσμών Μετανάστευση (EL)
Σχέσεις της Ελλάδας με τη Βουλγαρία (EL)
Πρεσβευτής της Βρετανίας στη Σόφια (EL)


1931

Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.