Επιστολή του Α.Παπαναστασίου προς το Υπουργείο Συγκοινωνίας σχετικά με την εκτέλεση αρδευτικών έργων στην πεδιάδα της Θεσσαλονίκης.

Επιστολή του Α.Παπαναστασίου προς το Υπουργείο Συγκοινωνίας σχετικά με την εκτέλεση αρδευτικών έργων στην πεδιάδα της Θεσσαλονίκης.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Α.Παπαναστασίου προς το Υπουργείο Συγκοινωνίας σχετικά με την εκτέλεση αρδευτικών έργων στην πεδιάδα της Θεσσαλονίκης. (EL)

Παπαναστασίου, Αλέξανδρος, Υπουργός Γεωργίας της Ελλάδας (EL)

Αναφέρει ότι διαβιβάζει αντίγραφο εγγράφου της Γ.Δ.Ε.Μ., από το οποίο προκύπτει ότι παρουσιάζεται διαφορά αντιλήψεων μεταξύ Γ.Δ.Ε.Μ. και της Εταιρείας Foundation, που ανέλαβε την εκτέλεση υδραυλικών έργων στην πεδιάδα της Θεσσαλονίκης. Ζητεί να διαβιβαστεί αντίγραφο του σχεδίου της Εταιρείας Foundation για την εκμετάλλευση των υδάτων του Αξιού, προκειμένου να μελετηθεί. (EL)

Επιστολή (EL)

Αθήνα (EL)


1928 Φεβρουάριος 6 (EL)


Foundation Company
Γενική Διεύθυνση Γεωργίας και Εποικισμού Μακεδονίας, Διεύθυνση Γεωργίας (EL)
Αξιός (ποταμός) (EL)
Υπουργείο Συγκοινωνίας της Ελλάδας, Διεύθυνση Δημοσίων Έργων (EL)
Θεσσαλονίκη (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 125~21-27



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.