Χειρόγραφη επιστολή του Ε.Βενιζέλου προς τον Βασιλιά Αλέξανδρο σχετικά με την ανάγκη αναθεώρησης του πολιτεύματος.

Χειρόγραφη επιστολή του Ε.Βενιζέλου προς τον Βασιλιά Αλέξανδρο σχετικά με την ανάγκη αναθεώρησης του πολιτεύματος.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*

3  ψηφιακά αρχεία

basic type logo 3 JPEG

δείτε ή κατεβάστε όλα τα ψηφιακά αρχεία
απευθείας από τον ιστότοπο του αποθετηρίου*
χρησιμοποιήστε
τα ψηφιακά αρχεία ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Χειρόγραφη επιστολή του Ε.Βενιζέλου προς τον Βασιλιά Αλέξανδρο σχετικά με την ανάγκη αναθεώρησης του πολιτεύματος. (EL)
Handwritten letter by E. Venizelos to King Alexander, concerning the need for a review of the government.. (EN)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Venizelos Eleftherios K. 1864-1936 (EN)

Αλέξανδρος- Βασιλιάς των Ελλήνων- 1893-1920 (EL)
Κωνσταντίνος Α' Βασιλιάς των Ελλήνων 1868-1923 (EL)
Constantine I King of Greece 1868-1923 (EN)


Αναφέρεται στην ανάγκη σύγκλησης Εθνοσυνέλευσης προς αναθεώρηση του πολιτεύματος και στην κακή αντιμετώπισή του από τον πρώην Βασιλιά, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την διαφωνία ως προς την εφαρμογή της ελληνοσερβικής συνθήκης. (EL)

Επιστολή (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
Letter (EN)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1917 Ιούνιος 15 (EL)
1917 June 15 (EN)

Αθήνα (EL)
Athens (EN)

1917 Ιούνιος 15 (EL)
1917 June 15 (EN)



Ελληνική γλώσσα

Κείμενο




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.