Επιστολή του Δ.Κακλαμάνου προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με αίτημα το Γαριβάλδη να του χορηγηθούν χρήματα για τη βουλευτική του υποψηφιότητα στη Ρώμη.

Επιστολή του Δ.Κακλαμάνου προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με αίτημα το Γαριβάλδη να του χορηγηθούν χρήματα για τη βουλευτική του υποψηφιότητα στη Ρώμη.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Δ.Κακλαμάνου προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με αίτημα το Γαριβάλδη να του χορηγηθούν χρήματα για τη βουλευτική του υποψηφιότητα στη Ρώμη. (EL)

Κακλαμάνος, Δημήτριος- Πρεσβευτής της Ελλάδας στη Ρώμη (EL)

Διαβιβάζει αίτημα του στρατηγού Γαριβάλδη για την παροχή του ποσού των 10.000 ιταλικών λιρών για να καλύψει τις δαπάνες της βουλευτικής του υποψηφιότητας στη Ρώμη στις επικείμενες εκλογές. Αναφέρει ότι η παρουσία του Γαριβάλδη στην Ιταλική Βουλή θα ήταν χρήσιμη και ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο στρατηγός δεν έχει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί, πολύ περισσότερο αν δεν εξασφαλίσει τα χρήματα για την εκλογική του εκστρατεία. (EL)

Επιστολή (EL)

Ρώμη (EL)


1913


Garibaldi, Ricciotti- 1847-1924
Πολιτική-- Εκλογές (EL)
Βενιζέλος, Ελευθέριος Κ.- 1864-1936 (EL)
Σχέσεις της Ελλάδας με την Ιταλία (EL)
Ιταλική Βουλή (EL)
Οικονομικές σχέσεις-- Ιδιωτικές (EL)
Ρώμη (EL)
Πολιτική (EL)
Πρόσωπα (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 02~078



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.