Τηλεγράφημα του Σπυρομήλιου προς το Υπουργικό Συμβούλιο, με την οποία απευθύνει έκκληση στους Έλληνες βουλευτές για την προστασία της Ηπείρου.

Τηλεγράφημα του Σπυρομήλιου προς το Υπουργικό Συμβούλιο, με την οποία απευθύνει έκκληση στους Έλληνες βουλευτές για την προστασία της Ηπείρου.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Τηλεγράφημα του Σπυρομήλιου προς το Υπουργικό Συμβούλιο, με την οποία απευθύνει έκκληση στους Έλληνες βουλευτές για την προστασία της Ηπείρου. (EL)

Σπυρομήλιος, Σπύρος (EL)

Αναφέρεται εκτεταμένα στα γεγονότα της Ηπείρου και στις αποφάσεις των Μεγάλων Δυνάμεων σχετικά με την ηπειρωτική συνοριακή γραμμή, με ιδιαίτερη μνεία στη Χειμάρρα και στην Κορυτσά. Ζητεί από τους Έλληνες βουλευτές να μην παραδώσουν τις περιοχές αυτές και τους ελληνικούς πληθυσμούς τους στα χέρια των Τουρκαλβανών. (EL)

Τηλεγράφημα (EL)

Χειμάρρα (EL)


1913 Νοέμβριος 13 (EL)


Κορυτσά (EL)
Βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων (EL)
Υπουργικό Συμβούλιο της Ελλάδας (EL)
Μεγάλες Δυνάμεις (προ του 1914) (EL)
Χειμάρρα (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 07~062



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.