Επιστολή του Π.Δαγκλή προς τον Τατάνη σχετικά με την ανάγκη ομοφωνίας των φιλελευθέρων της Αμερικής και την πρόσληψη νέου αρθρογράφου στον "Εθνικό Κήρυκα".

Επιστολή του Π.Δαγκλή προς τον Τατάνη σχετικά με την ανάγκη ομοφωνίας των φιλελευθέρων της Αμερικής και την πρόσληψη νέου αρθρογράφου στον
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Π.Δαγκλή προς τον Τατάνη σχετικά με την ανάγκη ομοφωνίας των φιλελευθέρων της Αμερικής και την πρόσληψη νέου αρθρογράφου στον "Εθνικό Κήρυκα". (EL)

Δαγκλής, Παναγιώτης- Στρατηγός- 1853-1924 (EL)

Αναφέρει ότι με λύπη πληροφορήθηκε την έριδα μεταξύ του Π.Τατάνη και του Συνδέσμου των Φιλελευθέρων και τον παρακαλεί να φροντίσει για την ομοφωνία. Ζητεί να περιορισθούν οι δαπάνες του Κέντρου των Φιλελευθέρων στην Αμερική, καθώς οι ανάγκες του Κόμματος στην Ελλάδα είναι επιτακτικές. Τέλος προτείνει την πρόσληψη του Ι.Θιακάκη ως αρθρογράφου του "Εθνικού Κήρυκος". (EL)

Επιστολή (EL)

Αθήνα (EL)


1922 Μάιος 3 (EL)


Εθνικός Κήρυξ (εφημερίδα) (EL)
Κέντρο Φιλελευθέρων Αμερικής (EL)
Σύνδεσμος Φιλελευθέρων Αμερικής (EL)
Τατάνης Π (EL)
Κόμμα Φιλελευθέρων της Ελλάδας (EL)
Θιακάκης Ιωάννης (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 316~67-74



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.