Επιστολή της Τράπεζας Κρήτης προς τον Ελ. Βενιζέλο, τον Υπουργό της Συγκοινωνίας, Αντ. Χρηστομάνο, τον Υπουργό Οικονομικών, Γ. Μαρή και προς την Λιμενική Επιτροπή Ηρακλείου για το ζήτημα της συνομολογήσεως δανείου της τελευταίας "έχουσα ανάγκην προς συμπλήρωσιν του Λιμένος Ηρακλείου".

Επιστολή της Τράπεζας Κρήτης προς τον Ελ. Βενιζέλο, τον Υπουργό της Συγκοινωνίας, Αντ. Χρηστομάνο, τον Υπουργό Οικονομικών, Γ. Μαρή και προς την Λιμενική Επιτροπή Ηρακλείου για το ζήτημα της συνομολογήσεως δανείου της τελευταίας
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή της Τράπεζας Κρήτης προς τον Ελ. Βενιζέλο, τον Υπουργό της Συγκοινωνίας, Αντ. Χρηστομάνο, τον Υπουργό Οικονομικών, Γ. Μαρή και προς την Λιμενική Επιτροπή Ηρακλείου για το ζήτημα της συνομολογήσεως δανείου της τελευταίας "έχουσα ανάγκην προς συμπλήρωσιν του Λιμένος Ηρακλείου". (EL)

Τράπεζα Κρήτης (EL)

Η Τράπεζα Κρήτης ζητά "την δημοσίευσιν νέας προκηρύξεως ... αναφερούσης την εγγύησιν του Κράτους" εγγύηση που δεν δινόταν στην αρχική και ως εκ τούτου κανένας μεγάλος όμιλος δεν είχε ενδιαφερθεί. (EL)

Επιστολή (EL)

Ηράκλειο (EL)


1928 Σεπτέμβριος 14 (EL)


Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Μαρής Γεώργιος Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας (EL)
Λιμενική Επιτροπή Ηρακλείου (EL)
Χρηστομάνος Αντώνιος Υπουργός Συγκοινωνίας της Ελλάδας (EL)
Τράπεζα Κρήτης (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 156~35



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.