Επιστολή του Προέδρου του Συλλόγου Προστασίας Ελληνικών προϊόντων προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων έναντι των ξένων.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε τα ψηφιακά αρχεία ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC 4.0
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
Επιστολή του Προέδρου του Συλλόγου Προστασίας Ελληνικών προϊόντων προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων έναντι των ξένων.
(EL)
Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Ελληνικών Προϊόντων
(EL)
Αναφέρει περιπτώσεις όπου προτιμήθηκαν τα ξένα προϊόντα από τα εγχώρια και ζητά από τον Ε. Βενιζέλο να διατάξει ανάλογα, ώστε οι διάφορες κρατικές υπηρεσίες και τα Νομικά πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου να προτιμούν τα ελληνικά προϊόντα έναντι των ξένων.
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.