Σημείωμα του Διευθυντή Διοικήσεως του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με το υπόμνημα του Συνδέσμου των Αρτοβιομηχάνων Πειραιώς - Αθηνών.

Σημείωμα του Διευθυντή Διοικήσεως του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με το υπόμνημα του Συνδέσμου των Αρτοβιομηχάνων Πειραιώς - Αθηνών.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Σημείωμα του Διευθυντή Διοικήσεως του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με το υπόμνημα του Συνδέσμου των Αρτοβιομηχάνων Πειραιώς - Αθηνών. (EL)

Λιανόπουλος Ν.Δ. Διευθυντής Διοικήσεως του Υπουργείου Εσωτερικών της Ελλάδας (EL)

Αναφέρεται στις διατάξεις του νόμου Ζαβιτσιάνου περί αποζημιώσεως μικρών αρτοποιείων, στην αδυναμία επιβολής κλεισίματος αρτοποιείων που λειτουργούσαν ήδη πολύ καιρό, στην πρόβλεψη σχεδίου νόμου, κατατεθειμένου στη Βουλή, περί αναθεωρήσεως των αδειών λειτουργίας των αρτοποιείων και απαγόρευσης λειτουργίας στα μη συμμορφούμενα, στο ζήτημα των σχέσεων αρτοποιών και αρτεργατών, στη δυνατότητα των αρτεργοστασίων, που η παραγωγή τους υπερβαίνει τις 3000 οκάδες ημερησίως, να επιτρέπεται η νυκτερινή εργασία με εναλλασσόμενο προσωπικό και στο νόμο του 1931 περί διακρίσεως σε σρτοποιεία που παράγουν κάτω των 3000 οκάδων ημερησίως και σ' αυτά που τις υπερβαίνουν. (EL)

Σημείωμα (EL)

Άρτος (EL)
Ζαβιτσιάνος Κωνσταντίνος Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας 1879-1943 (EL)
Εργασία (EL)
Νομοθεσία (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 179~096 - 097



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.