Υπόμνημα της εταιρείας "Άζωτον" ηλεκτροχημικών μελετών και επιχειρήσεων προς τον Π. Βουρλούμη σχετικά με την απόφαση της να ιδρύσει στην Ελλάδα βιομηχανία παραγωγής αζωτούχων ουσιών και καυστικής σόδας.

Υπόμνημα της εταιρείας
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Υπόμνημα της εταιρείας "Άζωτον" ηλεκτροχημικών μελετών και επιχειρήσεων προς τον Π. Βουρλούμη σχετικά με την απόφαση της να ιδρύσει στην Ελλάδα βιομηχανία παραγωγής αζωτούχων ουσιών και καυστικής σόδας. (EL)

Εταιρία "Άζωτον" Ηλεκτροχημικών Μελετών και Επιχειρήσεων (EL)

Γίνεται αρχικά ανάλυση των ευνοϊκών οικονομικών συνθηκών για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου τομέα με βάση τους δείκτες της τελευταίας πενταετίας, γλινεται αναφορά στην απαραίτητη ποσότητα πρώτων υλών(αποκλειστικά εγχώριες) που θα απαιτηθεί,ύστερα επιδεικνύεται ένας αναλυτικός οικονομικός προϋπολογισμός εσόδων-εξόδων και τέλος ζητείται η κρατική υποστήριξη σχετικά με γραφειοκρατικές δυσκολίες και παροχή οικονομικών κινήτρων προς αυτή την κατεύθυνση. (EL)

Υπόμνημα (EL)

Αθήνα (EL)


1931 Αύγουστος 3 (EL)


Βουρλούμης Παναγιώτης Υπουργός Εθνικής Οικονομίας της Ελλάδας 1867-1950 (EL)
Βιομηχανία, βιοτεχνία (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 178~70-71



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.