Υπόμνημα του Συνδέσμου Ελληνων Βιομηχάνων και Βιοτεχνών προς τον Υπουργό Γεωργίας Γ. Θεοτόκη για τα οφέλη από την ανάπτυξη της σηροτροφίας (εκτροφή μεταξοσκώληκα).

Υπόμνημα του Συνδέσμου Ελληνων Βιομηχάνων και Βιοτεχνών προς τον Υπουργό Γεωργίας Γ. Θεοτόκη για τα οφέλη από την ανάπτυξη της σηροτροφίας (εκτροφή μεταξοσκώληκα).
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Υπόμνημα του Συνδέσμου Ελληνων Βιομηχάνων και Βιοτεχνών προς τον Υπουργό Γεωργίας Γ. Θεοτόκη για τα οφέλη από την ανάπτυξη της σηροτροφίας (εκτροφή μεταξοσκώληκα). (EL)

Γούναρης Ηλίας Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων και Βιοτεχνών (EL)
Δέδες Ν. Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων και Βιοτεχνών (EL)

Προτείνουν να καθοδηγήσει το Υπουργείο Γεωργίας τους πρόσφυγες της Αττικοβοιωτίας προς την καλλιέργεια μωρεοδένδρων, εύκολων στη φύτευση και ανάπτυξη, για την εκτροφή μεταξοσκώληκων και την παραγωγή κουκουλιών, ενασχόληση που θα φέρει σημαντικά οφέλη και στους πρόσφυγες και στην οικονομία της Ελλάδας και στην ανάπτυξη της μεταξουργίας. (EL)

Υπόμνημα (EL)

Αθήνα (EL)


1933 Απρίλιος 6 (EL)


Οικονομία Δημόσια (EL)
Νομός Αττικής και Βοιωτίας (EL)
Θεοτόκης Ιωάννης Υπουργός Γεωργίας της Ελλάδας (EL)
Αποκατάσταση προσφύγων (EL)
Υπουργείο Γεωργίας της Ελλάδας (EL)
Βιομηχανία, βιοτεχνία (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 196~06 - 08



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.