Υπόμνημα του Γ.Κ. Βούρου, του Αλ.Κ. Βούρου και της Αικ. Βούρου επί των διατάξεων περί ούτω ληξασών μισθώσεων του σχεδίου ενοικιοστασίου.

Υπόμνημα του Γ.Κ. Βούρου, του Αλ.Κ. Βούρου και της Αικ. Βούρου επί των διατάξεων περί ούτω ληξασών μισθώσεων του σχεδίου ενοικιοστασίου.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Υπόμνημα του Γ.Κ. Βούρου, του Αλ.Κ. Βούρου και της Αικ. Βούρου επί των διατάξεων περί ούτω ληξασών μισθώσεων του σχεδίου ενοικιοστασίου. (EL)

Βούρος Γεώργιος (EL)
Βούρος Αλέξ.Κ. (EL)
Βούρου Αικατ.Κ. (EL)

Αναφέρεται στις διατάξεις του άρθρου 33 του σχεδίου ενοικιοστασίου, σύμφωνα με τις οποίες όταν ο μισθωτής αναλαμβάνει την υποχρέωση ή του επιτρέπεται να οικοδομήσει στο μισθωμένο χώρο με δική του δαπάνη, η λήξη της μίσθωσης παρατείνεται μέχρι ο μισθωτής να συγκεντρώσει το ποσό που έχει δαπανήσει. Ζητά τροποίηση των διατάξεων οι οποίες προκαλούν ζημιές στον εκμισθωτή. (EL)

Υπόμνημα (EL)

Αθήνα (EL)


1930 Μάιος 2 (EL)


Οικονομικές σχέσεις (EL)
Στέγαση (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 233~01



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.