Υπόμνημα της Πανελληνίου Ομοσπονδίας Μυλεργατών προς τον Ε. Βενιζέλο, τον Σ. Κωστόπουλο και τον Ι. Τσιριμώκο σχετικά με τη σύσταση Ταμείου Ασφάλισης Μυλεργατών.

Υπόμνημα της Πανελληνίου Ομοσπονδίας Μυλεργατών προς τον Ε. Βενιζέλο, τον Σ. Κωστόπουλο και τον Ι. Τσιριμώκο σχετικά με τη σύσταση Ταμείου Ασφάλισης Μυλεργατών.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Υπόμνημα της Πανελληνίου Ομοσπονδίας Μυλεργατών προς τον Ε. Βενιζέλο, τον Σ. Κωστόπουλο και τον Ι. Τσιριμώκο σχετικά με τη σύσταση Ταμείου Ασφάλισης Μυλεργατών. (EL)

Πανελλήνιος Ομοσπονδία Μυλεργατών (EL)

Αναφέρει ότι ζητείται η σύσταση Ταμείου Ασφαλίσεως Μυλεργατών, προκειμένου να καταβληθούν στους εργαζομένους παράνομα παρακρατηθέντα εισοδήματα από τους αλευροβιομήχανους. Ακόμη ζητείται να γίνεται αποκλειστικά η άλεση του σίτου του ελληνικού στρατού στον Πειραιά και να μη μοιράζεται τη ποσότητα με τον Κυλινδρόμυλο ΑΛΑΤΙΝΗ στη Θεσσαλονίκη, καθώς στο Πειραιά η ανεργία είναι ιδιαίτερα υψηλή ενώ στη Θεσσαλονίκη ούτε επαρκές προσωπικό υπάρχει ενώ αναγκάζονται να δουλεύουν τις Κυριακές. (EL)

Υπόμνημα (EL)

Πειραιάς (EL)
Αθήνα (EL)


1932 Σεπτέμβριος 7 (EL)


Εργασία Ανεργία (EL)
Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Κωστόπουλος Σταύρος Υπουργός Εθνικής Οικονομίας της Ελλάδας (EL)
Πειραιάς (EL)
Άλευρα (EL)
Θεσσαλονίκη (EL)
Τσιριμώκος Ιωάννης Δ. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας (EL)
Εργασία Συνδικαλισμός (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 184~56



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.