Επιστολή του Σπ.Σίμου προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με την αντίδραση των εμπόρων εξωτερικού λιπάσματος στο μέτρο της κυβέρνησης περί προστασίας του εγχωρίου λιπάσματος.

Επιστολή του Σπ.Σίμου προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με την αντίδραση των εμπόρων εξωτερικού λιπάσματος στο μέτρο της κυβέρνησης περί προστασίας του εγχωρίου λιπάσματος.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Σπ.Σίμου προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με την αντίδραση των εμπόρων εξωτερικού λιπάσματος στο μέτρο της κυβέρνησης περί προστασίας του εγχωρίου λιπάσματος. (EL)

Σίμος Σπ. Διευθυντής της εφημερίδας "Πατρίς" (EL)

Εμπιστευτικόν. (EL)
Αναφέρει ότι οι έμποροι του εξωτερικού λιπάσματος κατέφυγαν στον κίτρινο τύπο και ιδιαίτερα στην εφημερίδα "Ακρόπολις" και κατέβαλαν πληρωμή για να πολεμήσουν το μέτρο της κυβέρνησης περί προστασίας του εγχωρίου λιπάσματος. Ζητεί συνάντηση για να τον ενημερώσει για την εκτροπή μεταξύ Πρεσβείας και κοινότητας Βουκουρεστίου. (EL)

Επιστολή (EL)

Αθήνα (EL)


1931 Ιούνιος 27 (EL)


Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Ακρόπολις (εφημερίδα) (EL)
Ελληνική Κυβέρνηση (EL)
Ελληνικός τύπος (EL)
Ελληνική Κοινότητα Βουκουρεστίου (EL)
Εμπόριο (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 343~29



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.