Επιστολή του Εμμ.Τσουδερού προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με τις λύσεις που συζητήθηκαν στο S/Comite για την πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί για την συγκράτηση του πληθωρισμού.

Επιστολή του Εμμ.Τσουδερού προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με τις λύσεις που συζητήθηκαν στο S/Comite για την πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί για την συγκράτηση του πληθωρισμού.
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files of the item*

4  digital_files

basic type logo 4 JPEG

see or download the digital files
directly from the repository web site*
use
the files or the thumbnails according to the license:
CC BY-NC 4.0
Attribution-NonCommercial
CC_BY_NC



Επιστολή του Εμμ.Τσουδερού προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με τις λύσεις που συζητήθηκαν στο S/Comite για την πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί για την συγκράτηση του πληθωρισμού. (EL)

Τσουδερός Εμμανουήλ Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος 1882-1956 (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Chalendar A. (EL)
Venizelos Eleftherios K. 1864-1936 (EN)


Αναφέρει ότι κατά την συζήτηση του S/Comite για τον προϋπολογισμό ο Γάλλος αντιρπόσωπος Chalandar κράτησε δυσμενή στάση για την πρόταση της αναστολής του χρεωλυσίου. Αναφέρει τις λύσεις που συζητήθηκαν για την πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί για την συγκράτηση του συναλλάγματος. Τέλος, αναφέρει ότι από εμπιστευτικό έγγραφο αντιλαμβάνεται ότι εξετάζεται η εγκατάσταση επιτρόπου της Κ.Ε. για έλεγχο των οικονομικών. (EL)

Επιστολή (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1932 Φεβρουάριος 12 (EL)

Παρίσι (EL)
Paris (EN)

1932 Φεβρουάριος 12 (EL)



Οικονομία Συνάλλαγμα (EL)

Greek

Text




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)