Επιστολή του Συνδέσμου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας προς τους Αρχηγούς των εν Ελλάδι κομμάτων στην οποία διατυπώνουν το αίτημά τους για ισότητα σε πολιτικό και εργασιακό επίπεδο.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριοΕπιστολή του Συνδέσμου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας προς τους Αρχηγούς των εν Ελλάδι κομμάτων στην οποία διατυπώνουν το αίτημά τους για ισότητα σε πολιτικό και εργασιακό επίπεδο. (EL)

Θεοδωροπούλου Αύρα Πρόεδρος του Συνδέσμου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας (EL)

Ζητεί από τα κόμματα να εκφράσουν τις απόψεις τους για το δίκαιο των ελληνίδων να έχουν ίσα πολιτικά δικαιώματα με τους άνδρες, χωρίς περιορισμούς και προϋποθέσεις ηλικίας και μόρφωσης και ίδια εργασιακά δικαιώματα πρόσληψης και προαγωγής σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες. (EL)

Επιστολή (EL)

Αρχηγοί Πολιτικών Κομμάτων Περιόδου 1928-1932 (EL)
Δικαιώματα γυναικών (EL)
Σύνδεσμος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας (EL)
Πολιτική (EL)


Αθήνα (EL)


1932 Σεπτέμβριος 12 (EL)


Εικόνα

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.