Υπόμνημα των Επαγγελματιών Ενοικιαστών του επί της οδού Λυκούργου οικοδομήματος του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων προς τον Ε. Βενιζέλο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης Σπ.Ταλιαδούρο σχετικά με την εξώδικο ειδοποίηση που τους επιδόθηκε από το Μετοχικό Ταμείο για την άμεση εκκένωση των καταστημάτων τους προς ανοικοδόμησή τους.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριο


1934 (EL)
Υπόμνημα των Επαγγελματιών Ενοικιαστών του επί της οδού Λυκούργου οικοδομήματος του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων προς τον Ε. Βενιζέλο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης Σπ.Ταλιαδούρο σχετικά με την εξώδικο ειδοποίηση που τους επιδόθηκε από το Μετοχικό Ταμείο για την άμεση εκκένωση των καταστημάτων τους προς ανοικοδόμησή τους. (EL)

Υπόμνημα (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Δημόσια έργα (EL)
Στέγαση (EL)


Αθήνα (EL)

1934 Ιανουάριος 7 (EL)

Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.