Επιστολή του Γ. Ρούσσου προς τους Β. Καραπαναγιώτη, Π. Βούλγαρη, Ε. Σοφούλη και Σ. Βενιζέλο σχετικά με την παραίτησή του και τις αντιδράσεις που αυτή προκάλεσε.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε τα ψηφιακά αρχεία ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC 4.0
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
Επιστολή του Γ. Ρούσσου προς τους Β. Καραπαναγιώτη, Π. Βούλγαρη, Ε. Σοφούλη και Σ. Βενιζέλο σχετικά με την παραίτησή του και τις αντιδράσεις που αυτή προκάλεσε.
(EL)
Ρούσσος Γεώργιος Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του Καΐρου
(EL)
Καραπαναγιώτης Βύρων Υπουργός Στρατιωτικών της Ελλάδας
(EL)
Βούλγαρης Π. Υπουργός Αεροπορίας της Ελλάδας
(EL)
Σοφούλης Εμμανουήλ Υπουργός Προνοίας και Κρατικής Αντιλήψεως της Ελλάδας
(EL)
Βενιζέλος Σοφοκλής Υπουργός Ναυτικών της Ελλάδας
(EL)
Αναφέρεται στις κατηγορίες που του είχαν απευθύνει οι παραλήπτες της επιστολής και ιδιαίτερα ως προς τους χαρακτηρισμούς που είχε χρησιμοποιήσει παλιότερα για το ΕΑΜ αποκρούοντάς τες. Επίσης, αιτιολογεί την απόκρυψη της παραίτησής του επί δίμηνο.
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.