Τηλεγράφημα του Στ. Στεφανόπουλου προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Σ. Βενιζέλο, και το Υπουργείο Συντονισμού της Ελλάδας σχετικά με την εφαρμογή του κώδικα απελευθερώσεως.

Τηλεγράφημα του Στ. Στεφανόπουλου προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Σ. Βενιζέλο, και το Υπουργείο Συντονισμού της Ελλάδας σχετικά με την εφαρμογή του κώδικα απελευθερώσεως.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Τηλεγράφημα του Στ. Στεφανόπουλου προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Σ. Βενιζέλο, και το Υπουργείο Συντονισμού της Ελλάδας σχετικά με την εφαρμογή του κώδικα απελευθερώσεως. (EL)

Στεφανόπουλος Στέφανος Υπουργός Συντονισμού της Ελλάδας 1898 - 1982 (EL)

Αναφέρει ότι η Ολλανδία κατά την πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου ζήτησε να της αναγνωριστεί το δικαίωμα εφαρμογής της πραγράφου 1, του άρθρου 3 του κώδικα απελευθερώσεως λόγω της δυσμενής θέσης της Γερμανίας στο πλαίσιο που δεν θα εφαρμόσει το στάδιο της απελευθερώσεως 75 % και ότι θα γίνουν προσπάθειες να βρεθεί συμβιβαστική λύση. (EL)

Τηλεγράφημα (EL)

Αθήνα (EL)
Παρίσι (EL)


1950 Οκτώβριος 27 (EL)


Γερμανία (EL)
Ολλανδία (EL)
Διεθνείς σχέσεις (EL)
Υπουργείο Συντονισμού της Ελλάδας (EL)
Βενιζέλος Σοφοκλής Πρωθυπουργός της Ελλάδας (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 008~097



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.