Επιστολή του Ν. Χατζησπύρου, του Ι. Παγώνα κ.α. προς τον Χαρ. Αντωνάτο σχετικά με τις ενέργειες του δικηγόρου Σαπουντζάκη ως πολιτευτής του Κόμματος των Φιλελευθέρων.

Επιστολή του Ν. Χατζησπύρου, του Ι. Παγώνα κ.α. προς τον Χαρ. Αντωνάτο σχετικά με τις ενέργειες του δικηγόρου Σαπουντζάκη ως πολιτευτής του Κόμματος των Φιλελευθέρων.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Ν. Χατζησπύρου, του Ι. Παγώνα κ.α. προς τον Χαρ. Αντωνάτο σχετικά με τις ενέργειες του δικηγόρου Σαπουντζάκη ως πολιτευτής του Κόμματος των Φιλελευθέρων. (EL)

Χατζησπύρος Νικόλαος (EL)
Παγώνας Ιωάννης (EL)

Αναφέρουν οτι ο δικηγόρος Σαπουντζάκης παρουσιάζεται ως πολιτευτής του Κόμματος των Φιλελευθέρων στην Αττική γεγονός που δημιουργεί σύγχυση καθώς ο Ε. Βενιζέλος τους έχει διαβεβαιώσει ότι εκπρόσωποι του κόμματος για την περιφέρεια της Αττικής θα είναι ο Μ. Γεωργαντάς και ο Ι. Λέκκας. Ζητούν να δοθεί τέρμα σε όλη αυτή την κατάσταση, γιατί διαφορετικά θα ζητήσουν την επέμβαση του Βενιζέλου. (EL)

Επιστολή (EL)

Μενίδι (EL)


1934 Νοέμβριος 27 (EL)


Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Αττική (EL)
Αντωνάτος Χαρίλαος (EL)
Λέκκας Ιωάνννης (EL)
Γεωργαντάς Μιχαήλ Γ. (EL)
Κόμματα (EL)
Σαπουντζάκης (EL)
Κόμμα Φιλελευθέρων (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Αναστασίου Κεραμειανίδη~Φάκελος 06~026



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.