Επιστολή του Λ. Κογεβίνα προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με το επεισόδιο με το Ζαβιτσιάνο για το ζήτημα των υποψηφιοτήτων στην Κέρκυρα για την επαναληπτική εκλογή της 22ας Ιουλίου 1934.

Επιστολή του Λ. Κογεβίνα προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με το επεισόδιο με το Ζαβιτσιάνο για το ζήτημα των υποψηφιοτήτων στην Κέρκυρα για την επαναληπτική εκλογή της 22ας Ιουλίου 1934.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Λ. Κογεβίνα προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με το επεισόδιο με το Ζαβιτσιάνο για το ζήτημα των υποψηφιοτήτων στην Κέρκυρα για την επαναληπτική εκλογή της 22ας Ιουλίου 1934. (EL)

Κογεβίνας Λίνος (EL)

Αναφέρει ότι η επιστολή που έλαβε για τη μη αφαίρεση της κομματικής ιδιότητα του πρόσφερε παρηγοριά μετά την απογόητευση που ένιωσε με την απειλή της αποκήρυξής του από το Κόμμα των Φιλελευθέρων. Αναφέρει, επίσης, ότι το επεισόδιο με τον Ζαβιτσιάνο έχει λήξει και ότι σημασία έχει ότι παρά τη νίκη του αποδέχεται την ύπαρξη πολλών Φιλελευθέρων στην Κέρκυρα. Τέλος, αναφέρει την ανάγκη της συνεργασίας στις γενικές εκλογές χωρίς όμως ο Ζαβιτσιάνος να παραβλέψει την ύπαρξη των Φιλελευθέρων. (EL)

Επιστολή (EL)

Κέρκυρα (EL)


1834 Ιούλιος 8 (EL)


Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Ζαβιτσιάνος Κωνσταντίνος 1879-1943 (EL)
Κόμματα (EL)
Κόμμα Φιλελευθέρων της Ελλάδας (EL)
Πολιτική (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Αναστασίου Κεραμειανίδη~Φάκελος 06~080



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.