Επιστολή του Αλεξ. Μυλωνά προς τον Ε. Βενιζέλο με την οποία του αποστέλλει τα αποτελέσματα των εκλογών του 1932 στο νομό Ιωαννίνων.

Επιστολή του Αλεξ. Μυλωνά προς τον Ε. Βενιζέλο με την οποία του αποστέλλει τα αποτελέσματα των εκλογών του 1932 στο νομό Ιωαννίνων.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Αλεξ. Μυλωνά προς τον Ε. Βενιζέλο με την οποία του αποστέλλει τα αποτελέσματα των εκλογών του 1932 στο νομό Ιωαννίνων. (EL)

Μυλωνάς Αλέξανδρος Αρχηγός του Αγροτικού Δημοκρατικού Κόμματος (EL)

Επισυνάπτεται το έγγραφο με αριθμό εισαγωγής 718-06-164-165. (EL)
Αναφέρει ότι του αποστέλλει τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης του 1932 κατά την οποία το Αγροτικό Δημοκρατικό Κόμμα πήρε το 1/3 των ψήφων που πήρε το Κόμμα των Φιλελευθέρων, για να του δείξει το λόγο που του υπογράμμισε τα δίκαια του Αγροτικού Δημοκρατικού Κόμματος για τις γερουσιαστικές εκλογές. (EL)

Επιστολή (EL)

Αθήνα (EL)


1934 Δεκέμβριος 10 (EL)


Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Πολιτική Εκλογές (EL)
Αγροτικό και Δημοκρατικό Κόμμα της Ελλάδας (EL)
Κόμμα Φιλελευθέρων της Ελλάδας (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Αναστασίου Κεραμειανίδη~Φάκελος 06~164



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.