Επιστολή του Α. Μερεντίτη σχετικά με υπομνήματα του παραλήπτη που αφορούν στην αδράνει του Κράτους και της αστικής κοινωνίας απέναντι στον κομμουνιστικό κίνδυνο.

Επιστολή του Α. Μερεντίτη σχετικά με υπομνήματα του παραλήπτη που αφορούν στην αδράνει του Κράτους και της αστικής κοινωνίας απέναντι στον κομμουνιστικό κίνδυνο.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Α. Μερεντίτη σχετικά με υπομνήματα του παραλήπτη που αφορούν στην αδράνει του Κράτους και της αστικής κοινωνίας απέναντι στον κομμουνιστικό κίνδυνο. (EL)

Μερεντίτης Α. (EL)

Επισυνάπτεται έγγραφο με αριθμό εισαγωγής 226-20-202. (EL)
Σχολιάζει υπομνήματα του παραλήπτη της επιστολής του για την κομμουνιστική δράση στην Ελλάδα και την αδράνει του Κράτους και της αστικής τάξης έναντι του κομμουνιστικού κινδύνου επισημαίνοντας ότι την κύρια ευθύνη για την αντιμετώπιση του την έχει το Κράτος που αυτό μόνο μπορεί να κινητοποιήσει και να στηρίξει τις κοινωνικές δυνάμεις. (EL)

Επιστολή (EL)


1950 Δεκέμβριος 2 (EL)


Κομμουνισμός Δράση (EL)
Αντικομμουνισμός (EL)
Κομμουνιστικός κίνδυνος (EL)
Κομμουνιστική δράση (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 020~201



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.